Лидерът в елитната домакинска техника дава старт на голямото пазаруване   Априлски

...
Лидерът в елитната домакинска техника дава старт на голямото пазаруване
 
Априлски
Коментари Харесай

Колкото повече – толкова повече! Само в Техномаркет уредите на Miele идват с изкушаващи отстъпки

Лидерът в елитната домакинска техника дава старт на огромното извършване на покупки

 

Априлски проливен дъжд от промоции залива клиентите на Техномаркет в колаборация с марката за класни електроуреди Miele. на новата цифрова листовка безспорно е водачът в домакинското съоръжение, който дава вълнуващи отстъпки от 5, 10 или 15 % от цената според дали закупим един, два или пък три огромни електроуреда. 

 

Колкото повече - толкоз повече е мотото на Miele и Техномаркет, които приканват да обзаведем кухнята си със жанр и потвърдено качество. Потребителите сигурно ще се изкушат от сушилнята на марката MIELE TWC560WP EcoSpeed, която идва на преференциалната цена от 2,390.00 лева, с технология PerfectDry и EcoDry, въртящ се селектор, тъпан вид пчелна пита, 11 стратегии и потенциал от 8 кг.

 

 

 

Дизайнерският електрически плот за предлага стъклокерамичен плот, универсална рамка от неръждаема стомана, сензорно ръководство, напомнящ таймер, автоматизирано загряване и изключване, лесна за разчистване повърхнина, отбрана от прегряване и всичко това на атрактивната цена от 1,390 лв. с безвъзмездна доставка.

 

 

Абсорбаторът MIELE DAW 1620 Active разполага с електронно ръководство, LED-осветление, вентилатор с двойно деяние, лесна за разчистване сърцевина и енергиен клас А, без да броим ниските равнища на звук, на цена от 1,390 лв., с опция за закупуване на 48 равни месечни вноски от по 42,86 лева

 

Фурната за вграждане MIELE H 2467 BP е същинско високотехнологично украшение на стойност от 2,490.00 лева, програмируеми настройки, телескопичен лидер, дигитален часовник с таймер, PerfectClean покритие и отбрана от деца.

 

Съдомиялната машина MIELE G7180 SCVi AutoDos умерено може да замести домашната помощница с автоматизираната си система за дозиране AutoDos, QuickPowerWash измиване, ниско равнище на звук, 3D подложка MultiFlex, интензивно изсушаване на конденза, държач за стъклени чаши, 3D подложка MultiFlex и функционалност за затваряне ComfortClose, на цена от 2,790 лв.

 

 

Комбинираният ледник с фризер MIELE KFN 4374 ED el предлага обемна хладилна част от 237 л. и съдържимост на фризера от цели 89 л., NО FROST система, ниско равнище на звук и впечатляващи размери, без да броим елегантния дизайн и преференциалната цена от 1,799 лв. 

 

Промоцията на марката е дейна в магазините на Техномаркет и онлайн в цифровата листовка на комерсиалната верига от 1 до 30 април, в цялата страна.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР